Ei bine, nu stiu cum sunt altii, insa mie imi place foarte mult bulgurul. Am mancat de mai multe feluri si mai mititel si cu bobul mai mare si intotdeauna retetele ies bune.

De data aceasta am avut bulgur de la Driedfruits.

bulgur driedfruits

Si am zis sa incerc un nou mod de preparare, la . In ultima vreme am tot gatit la aceasta oala, pentru ca nu trebuie sa stau langa ea. Desi uneori, pentru anumite preparate foarte simple timpul de preparare este putin mai lung decat pe aragaz, pentru ca dureaza pana se incalzeste oala.

Sa trecem la fapte 🙂

Programul selectat a fost: 5 minute RICE

Am folosit 2 masuri de bulgur si 5 masuri de apa

Bulgurul a fost gata foarte repede.

Ce am facut cu el? Au fost mai multe preparate, unele deloc fotografiate, pentru ca le-am mancat in graba 🙂

1. Bulgur cu lamaie, ulei de masline, broccoli si conopida la abur. Am adaugat si cativa fulgi de drojdie inactiva. Practic, le-am amestecat pe toate intr-o farfurie. Si a fost foarte bun!

bulgur cu broccoli

2. Am pus bulgurul ca garnitura langa o mancare de fasole. Daca vrei sa vezi mai multi inlocuitori de carne, langa care ar merge tare bine bulgurul poti vedea top 5 inlocuitori de carne in opinia mea.

3. Am facut o varianta de bulgur dulce. Practic am adaugat putin lapte de migdale, scortisoara si miere. (Veganii pot incerca cu sirop de agave sau alti indulcitori preferati.)

4. Am prajit putina ceapa si stafide impreuna cu bulgurul si a iesit ceva gen „fake fried rice”

bulgur cu stafide si ceapa

Cu siguranta exista mult mai multe moduri de a manca bulgurul si de a prepara bulgurul. Mie mi-a fost mai usor la de data aceasta. Merge si pentru un mic dejun de post, merge si ca garnitura si in salate.

Daca vreti sa vedeti mai multe retete preparate la Tefal One Pot, am creat o pagina speciala pentru ele.

Voua cum va place sa manacati bulgurul? Aveti vreo reteta preferata?

Add comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *