In dimineata aceasta am zis sa incerc ceva dulce, dar sanatos. Imi place foarte mult consistenta fulgilor de secara facuti la si mi se par foarte versatili, pot fi combinati cu atat de multe ingrediente si gustul este bun de fiecare data.
Pentru cei care vor un mic dejun vegan cald si sanatos, recomand cu drag reteta de fulgi de secara cu lapte de cocos si mure.
Reteta pentru 2 portii
Ingrediente:
1 masura de fulgi de secara Solaris (este vorba despre masura transparenta cu care vine )
2 masuri de apa
Jumatate de cutiuta de lapte de cocos light Shan Shi. Eu l-am cumparat din Auchan, acum mai multa vreme.
125 de grame de mure proaspete
Optional – Sirop de artar, ca indulcitor. De pus la final.
Preparare:
Fulgii de secara si apa se pun in , se pune capacul si se selecteaza programul Oatmeal pentru 6 minute.
Asa arata fulgii de secara inainte de preparare.
Fulgii de secara sunt gata!
Cand sunt fulgii gata, se pun in castronas si se adauga laptele de cocos si murele.
Este atat de simplu!
Pofta buna!
P.S. daca vrei o alta reteta vegana gustoasa, iti recomand chiftelele vegane cu tocata vegana de la Lidl. O nebunie!
Add comment