Luni:

Mic dejun: Terci de ovăz cu fructe de pădure și migdale.

Prânz: Tocăniță de năut, cartofi dulci și spanac.

Cină: Wrap integral cu legume proaspete și humus.

 

Marți:

Mic dejun: Smoothie cu banane, spanac, lapte de migdale și semințe de in.

Prânz: Salată de cu broccoli, roșii și avocado.

Cină: Supă de linte cu crutoane.

 

Miercuri:

Mic dejun: Iaurt de cocos cu semințe de chia și fructe uscate.

Prânz: Tofu la grătar cu orez brun și legume la abur.

Cină: Paste integrale cu sos de roșii și legume.

 

Joi:

Mic dejun: Pâine prăjită cu unt de arahide și feliuțe de măr.

Prânz: Bowl cu legume la grătar, quinoa și dressing de tahine.

Cină: Curry de cu orez integral.

 

Vineri:

Mic dejun: Clatite de post cu sirop de arțar și fructe proaspete.

Prânz: Wrap integral cu hummus, avocado și legume crocante.

Cină: Burgeri vegani alături de cartofi dulci la cuptor.

 

Sâmbătă:

Mic dejun: Omletă de tofu cu legume și mărar proaspăt.

Prânz: Salată colorată cu fasole neagră, porumb și dressing de lămâie.

Cină: Pizza de post cu legume.

 

Duminică:

Mic dejun: Smoothie bowl cu mango, căpșuni și semințe de chia.

Prânz: Risotto de ciuperci cu legume la cuptor.

Cină: Tocăniță de legume cu orez basmati.

 

Daca vrei și alte idei de rețete cu năut: https://gospogoose.ro/25-idei-retete-vegane-naut/

Add comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *