Probabil cea mai simpla si rapida reteta de supa cu linte. Planuisem sa prepar altceva, insa timpul nu mi-a mai permis, asa ca am recurs la metoda usoara de gatit 🙂
Supa de post cu linte
Ingrediente:
– 330 de grame de legume de ciorba congelate. scria pe ele ca sunt pentru ciorba de vacuta.
– 2 masuri de linte (practic am masurat cu paharelul transparent cu care a venit oala Tefal)
– o rosie proaspata, decojita si taiata
Condimente dupa gust:
– un praf de sumac
– 2 frunze de dafin
– chimion pudra
– sare
– ulei de masline
– 12 masuri de apa (cu acelasi paharel de mai sus)
Prepararea este extrem de simpla. Toate ingredientele au fost puse in , apoi am selectat butonul Soup pentru 8 minute si Start 🙂
Important: Jumatate de lamaie, pentru servire. Se stoarce sucul de lamaie direct in bolul de supa 🙂
Si supa aburinda arata cam asa. Imi cer scuze ca nu este o poza artistica, totul era fierbinte si plin de aburi. Are suficienta zeama, chiar daca nu se vede in polonic 🙂
Te invit sa vezi si o reteta vegana de chiftelute gustoase ce contin tocata vegana de la Lidl.
Pofta buna!
Add comment